nyheds_top_banner

Vælg din rigtige hospitalsstrømgenerator

Hospitalets standby-generatorsættet bruges hovedsageligt til at yde strømstøtte til hospitalet.På nuværende tidspunkt bruger de fleste strømforsyningssystemer på amtsniveau sygehuse envejsstrømforsyning.Når strømforsyningsledningen svigter, og strømledningen er overhalet, kan hospitalets strømforbrug ikke garanteres effektivt, hvilket påvirker sikker behandling af patienter, forårsager skjulte farer for medicinsk sikkerhed og er let at forårsage medicinsk korrektion.Med udviklingen af ​​hospitalet bliver kravene til kvalitet, kontinuitet og pålidelighed af strømforsyningen højere og højere.Brug af den automatiske input-enhed af standby-strømforsyning for at sikre kontinuiteten af ​​hospitalets strømforsyning kan effektivt forhindre den skjulte fare for medicinsk sikkerhed forårsaget af strømsvigt.

På grund af serviceobjektets særlige karakter og betydning er enhedens ydeevnekrav også relativt høje.Derfor skal valget af hospitalets standby generatorsæt opfylde følgende betingelser, som er uundværlige

1. Kvalitetssikring: Fordi at sikre, at hospitalets kontinuerlige strømforsyning er relateret til patienternes livssikkerhed, er kvalitetsstabiliteten af ​​dieselgeneratorsættet meget kritisk.

2. Tavs miljøbeskyttelse: Hospitaler skal ofte sørge for et roligt miljø, så patienterne kan hvile.Derfor anbefales det at overveje støjsvage generatorsæt, når hospitalet er udstyret med diesel generatorsæt.Støjreduktionsbehandling kan også udføres i dieselgeneratorens rum for at opfylde kravene til støjmiljøbeskyttelse.

3. Selvstart: når strømmen afbrydes, kan dieselgeneratorsættet startes med det samme, og strømmen slukkes automatisk med strømforsyningen, med høj følsomhed og god sikkerhed;Når lysnettet kalder, skifter omskifteren automatisk til lysnettet.

4. En til drift og en til standby: Hospitalets elproduktionsudstyr anbefales at være udstyret med to dieselgeneratorsæt med samme effekt, et til drift og et til standby.Hvis en af ​​dem svigter, kan den anden standby dieselgenerator startes med det samme og sættes i strømforsyning for at sikre strømforsyningen.

Fordi kvaliteten af ​​Lingtong-strømforsyningen er pålidelig, kan du nemt købe den.Kun med hensynsfuld service kan du vinde offentlig ros.

Samme pris, højere konfiguration;Samme konfiguration, lavere pris!Lingtong elektrisk 7 x 24 timers dedikeret service til dig!

hospitals generatorsæt


Indlægstid: 03-09-2019